Jäsenyys

Mukaan ruokapiiriin voi tulla rekisteröitymällä osoitteessa http://www.laajasalonruokapiiri.fi. Rekisteröinti vahvistetaan manuaalisesti, jonka jälkeen uusi jäsen saa vahvistussähköpostin. Jatkossa jäsen saa torstaisin tai perjantaisin viikoittaisen ruokapiiripostin, josta löytyy mm. tieto siitä, mitkä tuottajat ovat kyseisellä viikolla mukana tilausvalikoimassa, linkki tilaussivulle, talkoolaistaulukko ja ohjeet miten maksaa vuosimaksu (25 €).

Uudet jäsenet ovat tervetulleita tekemään yhden ruokapiiritilauksen ilman että vuosimaksu on maksettu. Kun tilaus on tehty tilausjärjestelmän kautta, tilaaja saa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Siinä näkyy tilauksen summa, maksun viite sekä mille tilille summa tulee maksaa. Tilaus tulee tehdä sunnuntaihin klo 18 mennessä ja maksaa sunnuntai-iltana verkkopankin kautta. Tilaukset noudetaan keskiviikkoisin klo 16-18 Saaremme puodilta Laajasalon ostarilta (Yliskyläntie 3, E-talo).

Laajasalon ruokapiiri pyörii suurin osin talkootyöllä ja piirissä on talkoovelvoite 4 tuntia/vuosi. Lisätietoa talkoilumahdollisuuksista on ruokapiiripostissa. Talkoolaiset saavat seuraavasta tilauksestaan 10 % alennuksen.