Joogaworkshopit

Matalan kynnyksen jooga

Oletko harkinnut joogan kokeilemista, mutta sinua arveluttaa sopiiko se kaltaisellesi ihmiselle? Tämä harjoitus on sinua varten. Matalan kynnyksen joogassa mennään joogan alkulähteille hengitys- ja keskittymisharjoitusten myötä. Liikkeet ovat yksinkertaisia, eikä niitä ole välttämätöntä tehdä. Täällä kukaan ei ole liian paksu, liian laiha, liian vanha, liian väsynyt tai liian kankea vaan jokainen tekee omannäkäisensä harjoituksen juuri sellaisena kuin on.

Alkeisjooga

Alkeisjooga on muille tunneille valmistava workshop, jolla perusliikkeet opetellaan rauhalliseen tahtiin ja tarkasti. Täällä opit yksilöllisesti sopivien kehon linjausten myötä turvallisen harjoittelun periaatteet. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta ja saat lisävarmuutta tunneille osallistumiseen. Erona matalan kynnyksen joogaan tämä workshop käy jo liikunnasta.

Asanatekniikka

Missä asanan pitää tuntua? Miltä sen pitää tuntua? Onko syvempi aina parempi? Missä jalan pitää olla? Miksi polveen sattuu?
Tekniikkaworkshopissa tutkimme asanoita ja haemme jokaisen omalle keholle sopivia linjauksia rauhassa, jotta jatkossa saamme enemmän irti joogatunneista. Workshop sopii jo jonkin verran jooganneille tai ns. matolle palaajille.